Aanrader: Grey’s Anatomy op Videoland

Wie houdt er niet van om een serie in een keer uit te kijken? Natuurlijk staan er op Netflix flink wat series, maar eentje die toch mist is Grey’s Anatomy. Gelukkig hebben we ook Videoland ter beschikking die alle twaalf seizoenen klaar heeft staan om van te genieten.

In Grey’s Anatomy volgen we de dokters, leerlingen, maar ook de patiënten van Seattle Grace Hospital. Het begon ooit allemaal met nieuweling Meredith Grey (Ellen Pompeo) die voor haar eerste dag het bed induikt met een vreemdeling uit een bar, om er vervolgens achter te komen dat hij een hoogstaande chirurg is bij hetzelfde ziekenhuis. Inmiddels is de serie al weer dertien seizoenen verder en is er flink wat gebeurt in deze periode. Van nieuwe vriendschappen tot nieuwe relaties, maar ook hartverscheurende ongelukken en scheidingen zijn langsgekomen de afgelopen tien jaar. Je zult je in ieder geval geen moment vervelen met Grey’s Anatomy.

greys anatomy

Wat Grey’s Anatomy zo leuk maakt is dat we niet alleen de doktoren volgen in het ziekenhuis, maar ook tijdens hun persoonlijke levens waardoor het makkelijk is om een band te vormen met de personages en zelfs favorieten te krijgen. Zo zijn een paar van mijn favoriete personages Lexie Grey (Chyler Leigh), Mark Sloan (Eric Dane) en Callie Torres (Sara Ramirez). Helaas is het wel zo met Grey’s Anatomy dat ze door flink wat personages heen zijn gegaan de afgelopen tien jaar, waardoor je nooit weet of je je favorieten volgend seizoen nog zal zien. Maarja, dat is een risico die we met het kijken van elke serie nemen. 😉

In de meeste afleveringen staat een patiënt of twee centraal die de doktoren ook nog een lesje meegeven terwijl ze opgelapt worden. Grey’s Anatomy is in dat opzicht een beetje te vergelijken met crime series waarin ze in elke aflevering een nieuwe zaak voorgeschoteld krijgen. Maar deze succesformule wordt soms opzij geschoven voor een nog betere aflevering. Aanraders qua afleveringen zijn vooral Sanctuary (6.23)/Death and all his friends (6.24) en Flight (8.24), al werken deze afleveringen vooral als je al gehecht bent aan de personages en de serie al enkele seizoenen hebt gevolgd.

Grey’s Anatomy is geen gecompliceerde serie om te volgen, waardoor de serie ideaal is om op elke gelegenheid te kijken. Of je het nou 100% volgt, ziek op de bank hangt of het op de achtergrond aan hebt staan (al mis je dan een geweldige serie).

Probeer nu 2 weken gratis Unlimited van Videoland

3 thoughts on “Aanrader: Grey’s Anatomy op Videoland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *