Aanrader: Younger op Videoland

Na de scheiding van haar gokverslaafde man begint de 40-jarige Liza (Sutton Foster) letterlijk aan een nieuwe leven, namelijk die van een 26-jarige assistente. Als ze tijdens een avondje uit vernomen wordt als iemand van in de twintig krijgt ze het idee, dit niet omdat ze achter de jonge kerels aan wil zitten nu dat haar dochter in India zit, maar omdat ze geen baan kan vinden. De afgelopen achttien jaar was ze enkel bezig met het leven als huismoeder, waardoor haar CV redelijk verwaarloosd werd en in de wereld van de uitgeverijen is de competitie moordend waardoor er geen ruimte is voor iemand als huismoeder Liza. Eenmaal aangenomen als 26-jarige moet ze ook de levensstijl aannemen van een meid in de twintig. Feesten, jongens, mode; allerlei dingen die Liza allang achter haar had gelaten moet ze plots weer oppakken terwijl ze moeite heeft met het bewaren van haar grote geheim.

Younger komt van de bedenker van Sex and the City en dat is ook een van de series waar Younger aan doet denken, net als Ugly Betty, Cougar Town en Jane the Virgin is Younger een serie die lekker wegkijkt en bomvol humor zit. Elke aflevering duurt twintig minuten, maar weet er toch voor te zorgen dat je de serie binnen no time hebt uitgekeken. Op het moment staat alleen het eerste seizoen op Videoland, dit omdat het tweede seizoen nog gaande is in Amerika.

younger-tv-land-hed-2015

Wat Ugly Betty een beetje was voor de wereld van de tijdschriften is Younger voor de wereld van de uitgeverijen, dankzij de baan van Liza krijgen we ook een kijkje achter de schermen. Al is het natuurlijk wat aangedikt. Ook Liza krijgt te maken met een bazige bazin zoals we die gewend zijn van Amerikaanse films en series, maar tijdens haar baan bij de uitgeverij maakt ze ook vrienden. Mijn vroegere idool Hilary Duff vertolkt de rol van een van Liza’s nieuwe vriendin. Het is een tijdje geleden dat we Miss Duff ergens in zagen, maar ze is terug en ze doet het hartstikke goed!

Nog een voordeel voor Liza door het jonger voordoen dan dat ze is, is natuurlijk de aandacht die ze krijgt van mannen die technisch gezien haar zoon kunnen zijn. (Just saying!). Gelukkig houdt ze het maar bij één goddelijke man, namelijk Josh die gespeeld wordt door Nico Tortorella. Tortorella zou je kunnen herkennen uit Scream 4 of The Following. Mocht je hem toen al aantrekkelijk vinden, dan zul je genieten van de vele shirtloze scènes die de beste man in Younger heeft. 😉

Oftewel, ben je op zoek naar een lichte komedie met een subtiele hint van romantiek? Ben je opzoek naar je nieuwe Sex and the City of Ugly Betty? Dan is Younger de serie voor jou!

Younger is te zien op Videoland!

2 thoughts on “Aanrader: Younger op Videoland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *