Aanraders: Willekeurige films #6

Er zijn weer flink wat nieuwe films op Netflix te zien, waaronder deze vijf aanraders!

Bekijk ook de andere willekeurige aanraders: #1#2, #3, #4, #5

Mr. Nobody

Mr. Nobody

Keuzes maken is een onderdeel van het leven, maar wat als je geen keuzes hoeft te maken? Wat als je van alle opties al kunt zien hoe het zal vergaan en hoe het zal eindigen, om vervolgens dan pas de keuze te maken? Nemo Nobody (Jared Leto) is de oudste sterveling op aarde en heeft een vol leven geleid, maar welk leven heeft hij gekozen? Mr. Nobody is een complexe film die je hersenen gegarandeerd zal laten kraken.

The Runaways

The Runaways

The Runaways is een biografische film over de vrouwelijke rockband The Runaways. De film focust zich vooral op het rijzen en vallen van de band, maar legt ook de nadruk op de relatie tussen Joan Jett (Kristen Stewart) en Cherie Currie (Dakota Fanning) terwijl de soundtrack van de achtergrond knalt.

Nightcrawler

Nightcrawler

Terwijl Louis Bloom (Jake Gyllenhaal) wanhopig op zoek is naar werk stuit hij tegen zijn droombaan aan, namelijk het filmen van nieuwswaardige momenten uit Los Angeles om ze vervolgens aan de hoogste bieder door te verkopen. Hoe exclusiever de beelden, hoe meer geld hij vangt. Maar door zijn hebberigheid begint hij al snel de lijn te vervagen tussen observant en medeplichtige.

The To Do List

The To Do List

Onder druk van haar vrienden maakt Brandy Klark (Aubrey Plaza) een lijst met seksuele ervaringen die ze wilt meemaken voordat ze naar de universiteit gaat. Bovenaan haar lijstje staat seks met Rusty Waters (Scott Porter), haar mede-badmeester met een goddelijk lichaam. The To Do List bevat flink wat puberale humor (denk: American Pie) en zal niet voor iedereen weggelegd zijn en Aubrey Plaza ziet er veel te oud uit om een achttienjarige te spelen, maar The To Do List verveelt gelukkig geen enkel moment, daarnaast bevat de film ook een hilarische cast met o.a Donald Glover en Christopher Mintz-Plasse.

Laggies

LAGGIES

Als Megan (Keira Knightley) een huwelijksaanzoek krijgt van haar high school sweetheart knijpt ze er een weekje tussenuit om te beslissen wat ze wil doen met haar leven en het huwelijksaanzoek. In dit weekje slaapt ze bij haar nieuwe vriendin Annika (Chloë Grace Moretz), die nog op de middelbare school zit, en haar vader (Sam Rockwell). Tijdens dit weekje waarin niks verplicht is leert ze meer over wat ze wil in het leven en wat niet. Laggies laat zien dat een coming-of-age verhaal niet altijd in de tienerjaren hoeft af te spelen.

2 thoughts on “Aanraders: Willekeurige films #6”

  1. Nice om te zien dat je zowel Nightcrawler als Mr.Nobody aanraadt, allebei topfilms waarbij de eerste in m’n persoonlijke top 3 van favoriete films staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *