Behind the scenes #1

Wekelijks komen er tientallen leuke mailtjes binnen en leuke nieuwtjes naar buiten, daarom leek het mij wel leuk om deze zo af en toe samen te vatten in een leuke blogpost.

Nieuwe beelden van Suicide Squad

Suicide Squad

Hoe erg kun je uitkijken naar een film die over iets minder dan een jaar pas uitkomt? Het juiste antwoord is: heel erg! Filmmagazine Empire staat er om bekend dat ze altijd leuke covers voor aankomende films creëren en ook al is Suicide Squad nog mijlenver, de film wordt al flink gepromoot. Niet dat Suicide Squad dat nodig zal hebben. 😉 Begin deze week werd de stand alone cover van de Joker (Jared Leto) onthult, maar enkele dagen geleden was ook de rest van het zooitje aan de beurt, met – wat mij betreft – uitblinker Harley Quinn die gespeeld wordt door Margot Robbie. Niet alleen kregen we een eerste blik op deze aankomende covers van het december issue, maar ook kregen we meer beelden van de aankomende hitfilm te zien. Suicide Squad draait vanaf 4 augustus 2016 in de bioscoop. Check hieronder nogmaals de geweldige trailer.

Gilmore Girls komt terug!

gilmoregirls

Fans van Gilmore Girls zijn al enkele tijd door het dolle heen, want de serie komt terug! Nou ja, niet helemaal.. Voor een jaar lang, als het niet meer zal zijn, krijgen we elk seizoen (letterlijk seizoen, niet een TV-seizoen) een ‘aflevering’ van 90 minuten komen waarin we de Lorelai’s en co tijdens dat seizoen zullen volgen. Oftewel, gewoon vier dikke Gilmore Girls films. Deze afleveringen zullen acht jaar na het laatste seizoen plaatsnemen en op Netflix te vinden zijn. Wanneer we de eerste aflevering kunnen verwachten is nog niet duidelijk.

Plaatsen om te bezoeken als Star Wars-fan

Star Wars: The Force Awakens

GoEuro heeft in samenwerking met GetYourGuide de ultieme plattegrond samengesteld van plaatsen die je moet bezoeken als Star Wars-fan. Zowel bekendere plekken als Legoland als daadwerkelijke filmlocaties zijn te vinden op deze plattegrond. Samen met fans zijn de plaatsen niet alleen in kaart gebracht, maar ook op verschillende factoren beoordeeld. De filmlocaties kun je hier vinden.

EMA’s 2016 in Rotterdam

MTV EMA's 2014

De EMA’s werden twee jaar geleden nog gehouden in Amsterdam, maar in 2016 is Nederland weer aan de beurt, met dit keer Rotterdam als de place to be. Zondag 6 november 2016 vanaf 21:00 zal het grote muziekevenement plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Als dit net zo georganiseerd wordt als in Amsterdam dan lijkt het er op dat er wederom een groot feestje gaat plaatsvinden in Nederland. Wie volgend jaar de EMA’s gaat presenteren is nog niet bekend.

Londen ontdekken Bond-style

SPECTRE

Ook naar aanleiding van Spectre is er een lijstje samengesteld met bezienswaardigheden voor Bond-fans. Dit keer door British Airlines. Voor al deze bezienswaardigheden hoef je enkel naar Londen te vliegen om de ultieme Bond experience mee te maken. Van snelle auto’s tot een heuse stadswandeling geïnspireerd op niemand minder dan Bond.. James Bond. Je kunt de leuke 007 uitjes allemaal hier vinden.

The Man From U.N.C.L.E – 25 november op VOD | 3 december op DVD en Blu-ray

The Man From UNCLEEen redelijk ondergewaardeerde film van 2015 vind ik The Man From U.N.C.L.E. Al is de film op IMDb alles behalve ondergewaardeerd met een 7.6, de film wist niet veel kijkers naar de bioscoop te trekken en dat terwijl de film hartstikke leuk is! Gelukkig komt de film binnenkort op VOD, DVD en Blu-ray uit waardoor degene die de film hebben gemist in de bioscoop de film alsnog vanuit hun luie stoel kunnen waarderen. In The Man From U.N.C.L.E moeten CIA-agent Napoleon Solo (Henry Cavill) en KGB spion Illya Kuryakin (Armie Hammer) samenwerken om ervoor te zorgen dat een nucleaire bom niet en de verkeerde handen valt. Samen met de dochter, Gaby (Alicia Vikander), van de maker van de bom doen ze er alles aan om dit te voorkomen. Dankzij de botsende ego’s en persoonlijkheden tussen het drietal wordt het er niet makkelijker op, maar wel grappiger.

Al is deze Behind the Scenes geheel in de stijl van filmgerelateerde nieuwtjes, het kan zo zijn dat er in de toekomst wat persoonlijkere dingen bij staan, zoals bijvoorbeeld leuke evenementen die bezocht zijn!

One thought on “Behind the scenes #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *