Disney On Ice 100 Years of Magic – verslag

Nog voordat kerst überhaupt in je opkomt werd ik uitgenodigd om een voorstelling van Disney on Ice 100 Years of Magic bij te wonen. Als grote Disney-fanaat zei ik daar natuurlijk geen nee tegen. 😉

Tijdens Disney on Ice schaatsen de populairste Disney personages over het ijs, uiteraard worden ze hierin begeleid door de muziek uit hun films. Wat mij vooral opviel is dat enkele Disney verhalen groter worden uitgelicht dan anderen, maar na een beetje Googelen kwam ik erachter dat tijdens elke Disney on Ice voorstelling andere verhalen worden uitgelicht, behalve eentje, wat natuurlijk reden genoeg is om de volgende keer weer te gaan. Disney on Ice is natuurlijk vooral voor de kinderen bestemd – al hebben wij, vier volwassenen, er ook ontzettend van genoten – en er is één Disney avontuur wat op het moment een groot succes is bij de kleintjes: Frozen.

Terwijl de andere acts ongeveer een kwartiertje duurden en we met een razend tempo door het verhaal heen gingen duurde het verhaal van Frozen wel een half uurtje. Niet zo raar natuurlijk, aangezien de kinderen helemaal opleefden toen Anna, Elsa en Olaf op het ijspodium verschenen. Ook kon je nog voor de show op de foto met een cardboard van Anna en Elsa en er is genoeg merchandise te koop, inclusief popcorn met Olaf hoedjes. Ondanks dat ik zelf niet zo veel heb met Frozen moet ik toegeven dat de ijsshow die ze tijdens Disney on Ice hebben opgezet wel schitterend gedaan is. Zowel het figuurschaatsen als de special effects die gebruikt zijn tijdens de hele show, en ook tijdens de andere acts, zorgen ervoor dat de Disney magie tot leven komt.

Van de twintig dansende Geesten op het podium tot de verschillende werelden uit de Disney verhalen die op het ijs prachtig worden weergegeven kijk je je ogen uit met Disney on Ice 100 Years of Magic.

Disney on Ice 100 years of Magic is een aanrader voor zowel jong als oud!

 

Wij zijn nu bij #disneyonice. Morgen volgt een verslag van deze magische ijsshow! ❄️✨

Een video die is geplaatst door Sweet Movies (@sweetmoviesnl) op

 

SNELLE FEITJES

Waar?: Jaarbeurs, Utrecht
Wanneer?: tot en met 26 december

Waar?: RAI, Amsterdam
Wanneer?: 28 december t/m 31 december

Welke Disneyfilms komen er langs tijdens de acts?: Frozen, The Lion King, Aladdin, Belle en het Beest, Pinokio, Finding Nemo, Mulan, Toy Story
Ook te zien: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy, de overige Disney princessen en prinsen
Vanaf welke leeftijd?: Disney on Ice is toegankelijk voor alle leeftijden
Taal: Alles is in het Nederlands
Meer info: http://www.disneyonice.com/nl/nl-nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *