Hello, it’s me..

Laat deze afbeelding van een verdrietige Ben Affleck mijn emoties van de afgelopen paar dagen reflecteren. Zoals jullie wellicht gemerkt hebben was de site dit weekend offline. Wie was er zo slim om een back-up waarvan de afbeeldingen het niet doen te gebruiken na het overstappen op een nieuwe hosting? This girl. Het kan dus zijn dat je kale blogposts tegenkomt, op het moment ben ik er nog mee bezig om alle defecte afbeeldingen te vervangen, maar omdat dit nog wel even gaat duren zet ik hierbij dus de site weer online. Om even een voorbeeld te geven, er zijn in totaal 84 pagina’s, en ik ben nu pas bij de derde pagina. 😉 Mocht je je afvragen of je nou op de verkeerde site bent beland, nee hoor, de lay-out was ook aan vervanging toe en als je dan toch opnieuw moet beginnen..

Hopelijk staat in de aankomende week alles er weer op, in de tussentijd kun je in ieder geval mijn uitgebreide recensie van Captain America: Civil War verwachten, net als wat kortere recensies via Facebook en Twitter, waarvan de recensie over Julia Roberts’ kapsel Mother’s Day al voorging..

3 thoughts on “Hello, it’s me..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *