Leedvermaak met Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres staat er natuurlijk om bekend dat ze bekende mensen laat schrikken tijdens haar show, maar haar executive producer heeft inmiddels de grootste schrik van allemaal gekregen. Sinds drie jaar stuurt ze de arme man spookhuizen in, alleen hij is niet zo stoer als hij gehoopt had. Voor wie wel eens een spookhuis heeft betreden zal het bekend voorkomen. Je denkt “ik schrik niet”, totdat er op een gegeven moment een of andere creepy kerel op je af komt en je tegen de muur aan loopt. Zo is het dus ook als Andy, de executive producer van Ellen, een spookhuis betreedt. Al sinds ik deze filmpjes heb ontdekt is dit het hoogtepunt van mijn oktober. De tranen staan me al in de ogen zodra ik er aan denk, en ik hoop dat jullie er ook zo van zullen genieten.

Andy and Amy

De eerste keer dat Andy een spookhuis in ging voor Ellen was hij samen met de schrijver van de Ellen Show, Amy. Samen trotseerden zij het The Walking Dead spookhuis vol met zombie’s en andere dode dingen. Dit is wat mij betreft ook de leukste video van allen. Dus als je maar 1 filmpje wilt kijken, kijk dan vooral deze!

Nu dat Ellen erachter was dat Andy en Amy een grote hit waren werden ze nogmaals een spookhuis ingestuurd, met clowns.. Brrr… Ze hadden hiervoor nog geen eens een week om van de schrik bij te komen, ik kan me voorstellen dat je na deze twee spookhuizen van elke kleine beweging schrikt. Al moet ik zeggen dat ik net zoals Amy ook flink zou schreeuwen met allemaal clowns om me heen. Er zijn niet voor niets zoveel films waarin clowns de boosdoener zijn.

Volgens mij was Amy voorgoed klaar met spookhuizen na het spookhuis gevuld met clowns en werd Andy daarom vorig jaar bijgestaan door zijn assistent met een prachtige naam, namelijk Jacqueline. 😉 Dit keer gingen ze door een spookhuis gebaseerd op de film Dracula Untold. Het leukste aan deze filmpjes is vooral Andy die iedereen ervan probeert te overtuigen dat het niet eng is, terwijl hij twee seconden daarna tegen de acteurs schreeuwt dat ze moeten stoppen. Nu dat hij met vers bloed het spookhuis ingaat probeert hij de koele kikker uit te hangen, maar of dat helemaal lukt..

Terwijl Andy nog even van de schrik bijkwam heeft Ellen vorig jaar ook twee acteurs het spookhuis in gestuurd, namelijk Katie Lowes en Guillermo Diaz uit Scandal. Persoonlijk vind ik dit filmpje iets minder leuk, gewoon omdat Andy er niet in zit die tegen de acteurs schreeuwt dat ze moeten stoppen. Maar voor fans van Scandal zal het wel heel leuk zijn, vooral omdat Guillermo, die toch altijd wordt neergezet als een stoere kerel, ook de stuipen op het lijf wordt gejaagd.

Maar, gelukkig was Andy weer terug dit jaar, met niemand minder dan Cam (Eric Stonestreet) uit Modern Family. Wederom probeert hij de nieuweling ervan te overtuigen dat het helemaal niet eng is, maar als je alle filmpjes met Andy al hebt gezien, dan weet je dat dat een grote leugen is. Via Facebook liet Ellen weten dat er vandaag nog een filmpje aankomt waarin alles nog raarder wordt, dus ik ben benieuwd!

Nou  moet ik eerlijk toegeven dat ik er ook zo bijloop als ik de stuipen op het lijf wordt gejaagd, maar om het bij een ander te zien is toch wel leuker (en lekker comfortabel, wetend dat jij niet aan de beurt bent.) Nu vraag ik me natuurlijk wel af hoe jullie erbij lopen in een spookhuis, en als je zegt dat je nooit bang bent in een spookhuis wil ik bewijs zien! 😉 Daarbij moet wel gezegd worden dat zo’n huisje op de kermis niet telt, tenzij er ook daadwerkelijk acteurs in zitten! Ben je nog nooit in een spookhuis geweest, maar zou je dit jaar nog wel willen veranderen, check dan vooral dit lijstje met griezelige Halloween uitjes.

3 thoughts on “Leedvermaak met Ellen DeGeneres”

  1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik die filmpjes helemaal niet kende maar heb ik me even een meervoudige breuk gelachen! Wat een held die Andy. Een held ja, want ik loop ook het liefste achter iemand aan in een spookhuis 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *