Top 10: Hunks uit 2015/2016

De afgelopen maand zijn er flink wat mijlpalen bereikt. Zo bestond Sweet Movies twee jaar en is zowel op Facebook als Twitter de 500 volgers gepasseerd. Maar, de grootste mijlpaal van dit jaar is toch wel vandaag, want vandaag ben ik 25 jaar geworden! Vorig jaar ‘trakteerde’ ik met een top 10: mannelijk eyecandy en dit jaar ga ik hier gewoon weer vrolijk mee verder. Soms wil het oog ook wat.. Vandaar dit lijstje met mijn top 10 hunks die we het afgelopen jaar zagen in films en series.

Chris Pratt

Chris Pratt was in Parks and Recreations vooral schattig, maar nadat hij een transformatie onderging voor Guardians of the Galaxy was het opeens “hubba hubba”. Toen scoorde de felbegeerde man ook nog eens de hoofdrol in Jurassic World en zo ontstond de ideale man. Helaas is Pratt nu niet meer die ene kerel die je best vaak in kleinere rollen ziet, maar is hij nu de enige echte leading man waardoor we in het aankomend jaar maar twee films met hem zullen zien (waarvan beiden geen Guardians of the Galaxy 2 of Jurassic World 2 zullen zijn.)

Armie Hammer

Armie Hammer heeft een stem waar je uren naar kunt luisteren. De beste man mag mij boeken voorlezen tot ik tachtig ben, of gewoon films blijven maken tot het einde van de tijd. Ondanks dat hij er uitziet als een Disney prins, is hij helaas nog niet gecast voor een officiële live-action Disneyfilm (tenzij je Mirror, Mirror meetelt).  Helaas zijn de afgelopen films waar hij in verscheen geen groot succes geweest, terwijl zijn laatste film The Man From UNCLE dit succes wel verdiende. In 2016 zal hij in 4 films verschijnen, dus dat is in ieder geval genoeg om naar te luisteren.. eh, kijken. 😉

Joe Manganiello

Toen Joe Manganiello in True Blood verscheen was het natuurlijk al een lekker ding. Toen hij in de eerste Magic Mike te zien was ook, maar pas toen hij in Magic Mike XXL te zien was drong het pas tot mij door. Wat eigenlijk alles te maken heeft met de onderstaande scene..

Michiel Huisman

Wij, als Nederlanders, hebben natuurlijk al een hele lange tijd van Michiel Huisman kunnen genieten, maar toen brak hij opeens door als internationale acteur en dat was best raar? Het jochie waar we vroeger over droomden dankzij Costa! was opeens een volgroeide man met baard en al, en was in Amerikaanse films en series te zien.. Gelukkig maar, want Michiel Huisman is niet meer van de buis te slaan. Nashville, Orphan Black, Game of Thrones, hij zit in drie flinke series en zal aankomend jaar ook nog in drie films te zien zijn ook. Hollandse glorie.

Henry Cavill

De enige reden dat ik Buns of Steel –eh.. Man of Steel heb gezien is vanwege deze man. Superman is gewoon een personage die mij niet interesseert, evenals alle Superman films. Tot vorig jaar was dat ook de laatste keer dat we van de beste man met een glorieuze kin hebben gehoord, maar toen zat hij in The Man from UNCLE en werden we er even aan herinnerd dat deze half-God nog bestond. Dit jaar krijgen we ‘m weer te zien als Superman, maar dan in strijd tegen (nanananana) Batman.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds is natuurlijk altijd al een hunk geweest en dat hebben we altijd geweten, maar sinds Deadpool is hij hotter dan hot, en dat niet alleen vanwege het feit dat we z’n piemel te zien krijgen. Mocht je het gemist hebben, reden genoeg om nog eens naar Deadpool te gaan. Gelukkig is Reynolds er ook van bewust dat hij een lustobject is, want kies een willekeurige film uit en je zul zijn glorieuze sixpack te zien krijgen.

Eddie Redmayne

Met twee Oscarnominaties en een Oscar op zijn naam was het voor Eddie Redmayne toch wel een goed jaar het afgelopen jaar, daarnaast werd hij ook nog gecast in de hoofdrol van de aankomende Harry Potter spin-off. Ondanks dat Redmayne geen goddelijk lijf heeft zoals de anderen in deze lijst, is hij toch wel hartstikke charmant en weet hij de tranen rijkelijk te laten vloeien bij de kijker, waardoor hij wat mij betreft in deze lijst behoort.

Adam Driver

In The Force Awakens zagen we ‘m pas tijdens de laatste helft van de film zonder helm, en ook nog eens zonder baard, waardoor andere hunks toch meer de aandacht stalen tijdens de film. Gelukkig heb ik de afgelopen week Girls in één ruk uitgekeken, waarin Driver met baard te zien is, waardoor de liefde weer is aangewakkerd.

Zac Efron

Ik heb geprobeerd om dit lijstje compleet andere namen te noemen dan in het lijstje van vorig jaar, maar toen kwam Dirty Grandpa uit waarin een halfnaakte Zac Efron te zien is en ik ben heel makkelijk over te halen door zijn sixpack.. Ook zal The Zefron in de Baywatch film te zien zijn, waarvan je nu al weet dat hij de hele film in alleen een zwembroek te zien zal zijn. Adem in, adem uit..

Chris Evans

Je dacht toch niet dat ik dit lijstje online ging zetten zonder m’n #1 hunk allertijden? Over iets meer dan een maand kunnen we Chris Evans weer in volle glorie bezichtigen tijdens Captain America: The Winter Soldier.

Welke acteurs zijn volgens jullie dé hunks van het afgelopen jaar?

6 thoughts on “Top 10: Hunks uit 2015/2016”

  1. Joe Manganiello en Henry Cavill zijn denk ik wel mijn favorieten van dit lijstje. Gevolgd door Armie Hammer, Michiel Huisman en Ryan Reynolds 🙂

    Gefeliciteerd met je verjaardag meid, hoop dat je een fijne dag hebt gehad! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *