Trailer Tuesday

Deze week zien we Colin Firth eindelijk als een bad ass en is er gelukkig weer een Tim Burton film om naar vooruit te kijken.

Kingsman: The Secret Service

Pak van mijn hart

Pak van mijn Hart is de feelgoodfilm voor de feestdagen! In de romantische komedie Pak van mijn hart runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) een kledingverhuurbedrijf en sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan…

Pak van mijn hart draait vanaf 6 november in de Nederlandse bioscopen.

Big Eyes

Big Eyes is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van kunstenares Margaret Keane (Amy Adams) en het succes van haar schilderijen. Nadat zij Walter Keane (Christopher Waltz) ontmoet lijkt alles goed te gaan, totdat hij besluit om te vertellen dat hij de schilder achter Margaret’s schilderijen is. Wat een simpele leugen was om schilderijen te verkopen eindigt in een rechtszaak terwijl Margaret haar identiteit probeert terug te vinden.

Big Eyes draait vanaf 5 maart in de Nederlandse bioscopen.

A Most Violent Year

A Most Violent Year speelt zich af in New York in 1981, wat gezien wordt als één van de meest gewelddadige jaren. Met het aantal moorden dat dramatisch hoger is dan de voorgaande jaren is het noodzakelijk om te overleven. Zo dus ook voor de immigrant Abel Morales (Oscar Isaac) en zijn vrouw (Jessica Chastain) en kinderen, waar het er niet zo rooskleurig voor uitziet.

A Most Violent Year heeft nog geen Nederlandse release datum.

Kingsman: The Secret Service

In de film Kingsman: The Secret Service rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijst maar talentvol straatschoffie voor hun trainingsprogramma, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

Kingsman: The Secret Service draait vanaf 12 februari in de Nederlandse bioscopen.

In Jouw Naam

In jouw naam vertelt het verhaal van een normaal, gelukkig stel dat volledig uit koers raakt als hun pasgeboren kind onverwachts overlijdt. Wanneer de vrouw opnieuw zwanger raakt, kan haar man daar geen invulling aan geven en ziet hij nog maar één oplossing.

In Jouw Naam draait vanaf 9 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *