Trailers: San Diego Comic-Con editie 2015

San Diego Comic-Con is als hemel op aarde voor veel film-, serie, en comicliefhebbers, niet alleen worden er veel nieuwtjes en nieuwe films bekend gemaakt, ook worden veel trailers gedebuteerd tijdens deze drie dagen.

Veel van deze trailers zijn al gelekt dmv een opgenomen filmpje, maar nu beginnen de officiële trailers ook naar buiten te komen, waaronder deze trailers.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman

We hebben al eerder teasers en een trailer gezien van Batman v Superman: Dawn of Justice, maar in deze nieuwe trailer krijgen we meer te zien van alles. Zo zien we Lex Luthor (Jesse Eisenberg), Wonder Woman (Gal Gadot) en de rede van de feut tussen Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill). Ook lijkt het erop dat Batman v Superman wederom een oorsprongsverhaal voor Batman bevat – want die kennen we ondertussen natuurlijk nog niet.

Batman v Superman: Dawn of Justice draait vanaf 23 maart in de bioscoop

Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead

Voordat de wereld werd overgenomen door zombies waren ze nog een onbekend concept, iets wat alleen in films voorkwam. Fear the Walking Dead is een spin-off van The Walking Dead en neemt plaats nog voordat de zombie uitbraak een feit was en laat ons zien hoe verschrikkelijk het was om dit vanaf het begin mee te maken. Fear the Walking Dead neemt plaats in hetzelfde universum als The Walking Dead, maar op een andere locatie en met andere mensen. Zelf kijk ik The Walking Dead (nog) niet, maar na deze spectaculaire trailer ga ik Fear the Walking Dead zeker volgen, vanwege deze reden verwijs ik jullie graag naar Be Cool Sodapop voor de trailer van het zesde seizoen van The Walking Dead.

Fear the Walking Dead begint in augustus op de Amerikaanse buis

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

In plaats van een nieuwe trailer te debuteren hebben ze ervoor gekozen om tijdens het Star Wars panel een behind the scenes clip te laten zien. Hierdoor komen we meer te weten over wat we kunnen verwachten van de film, zonder het daadwerkelijk te zien. Slim bedacht, en het heeft gewerkt want de hype rondom Star Wars: The Force Awakens wordt steeds groter.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens draait vanaf 16 december in de bioscoop

Teen Wolf

TEEN WOLF

Al eerder werd er een trailer naar buiten gebracht voor het vijfde seizoen van Teen Wolf en het seizoen is al een paar weekjes bezig, maar in deze nieuwe SDCC trailer wordt pas echt laten zien hoe intens het vijfde seizoen echt zal worden. Daarnaast is er ook bevestigd dat er een zesde seizoen van Teen Wolf gaat komen, en misschien wel een film om het allemaal af te sluiten.

Teen Wolf draait sinds 29 juni al op de Amerikaanse buis

Heroes Reborn

heroes reborn

Heroes Reborn is een vervolg op Heroes met een deel van de originele cast die terugkeert naar zijn/haar oorspronkelijke rol, maar ook met nieuwe acteurs in de hoofdrol waaronder Zachary Levi en Robbie Kay. In Heroes Reborn wordt er gejaagd op de gemuteerde mensen, waarvan er steeds meer blijken te zijn. Heroes Reborn zal vooral een vervolg zijn op het eerste seizoen van Heroes en zal dertien afleveringen bevatten.

Heroes Reborn zal vanaf 24 september op de Amerikaanse buis verschijnen

Gelekte trailers
Natuurlijk is er helemaal niks mis met al deze officiële trailers, maar de beste trailers van SDCC zijn helaas nog niet officieel naar buiten gebracht, zodra deze naar buiten komen zullen de gelekte versies vervangen worden door de officiële versies.

Deadpool

deadpool

Deadpool is al een tijd bekend vanwege zijn grote mond, maar vanaf nu zal hij ook bekend zijn om het feit dat hij de show stal op SDCC. Zelfs Star Wars en Batman v Superman konden niet op tegen de grofgebekte merc. Behalve dat Deadpool de draak stak met The Hunger Games’ Katniss Everdeen werd er ook een trailer laten zien. Helaas zal de officiele trailer pas binnen ongeveer drie weken online komen, dus zullen we het tot dan moeten doen met deze gelekte trailer waarin wordt laten zien dat Deadpool eindelijk de film krijgt die hij verdient. Opvallend is dat de beelden uit de test footage die eerder dit jaar lekte ook in de trailer zitten, sommige stukjes net zoals uit de test footage, sommige met enige wijzigingen.

Deadpool draait vanaf 11 februari in de bioscoop

Suicide Squad

Suicide Squad

De laatste tijd worden we overladen met nieuwtjes over Suicide Squad, de aankomende DC film met o.a The Joker (Jared Leto) en Harley Quinn (Margot Robbie). Waar de meeste mensen benieuwd naar zijn is natuurlijk hoe Jared Leto’s Joker er uit gaat zien en na veel gekloot krijgen we het eindelijk te zien en al is het niet in de beste kwaliteit, het ziet er tot nu toe goed uit net als de rest van de film. Ook is de Batfleck (Ben Affleck’s Batman) een paar keer te zien in de trailer. Helaas moeten we nog heel lang wachten totdat we het uiteindelijke resultaat te zien krijgen.

Suicide Squad draait vanaf 4 augustus 2016 in de bioscoop

X-Men: Apocalypse

X-Men: Apocalypse

De X-Men krijgen iets nieuws voor hun kiezen, namelijk de eerste mutant die ooit bestond genaamd Apocalypse. Niet alleen is hij krachtiger dan de X-Men, ook kan hij hen beheersen, maar het grootste probleem is dat hij van plan is om een groep samen te brengen om de X-Men uit te schakelen. In X-Men: Apocalypse krijgen we niet alleen de X-Men uit de vorige twee films te zien, maar ook Wolverine (Hugh Jackman) en Gambit (Channing Tatum) zullen te zien zijn, net als de jongere versies van veel van de oudere X-Men.

X-Men: Apocalypse draait vanaf 19 mei in de bioscoop

Welke SDCC trailer(s) vonden jullie het meest spectaculair dit jaar?

One thought on “Trailers: San Diego Comic-Con editie 2015”

  1. Thanks voor de shout out! 🙂

    Ik zit erg ongeduldig te wachten op de officiële Deadpool trailer! Verder begin ik een beetje enthousiast te worden voor Heroes Reborn, maar ik ben bang dat het een onwijze teleurstelling wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *