Win: The Last Witch Hunter DVD-pakket

The Last Witch Hunter

In samenwerking met Independent Films mag Sweet Movies twee DVD-pakketten ter promotie van The Last Witch Hunter weggeven!

In de moderne wereld verschuilen vele geheimen, maar het meest verbazingwekkende geheim is dat er nog altijd heksen onder ons leven; deze bovennatuurlijke wezens hebben het voornemen om de Zwarte Dood op de wereld los te laten. Legers van heksenjagers over de hele wereld vechten al eeuwen tegen de bovennatuurlijke vijand. Kaulder (Vin Diesel), een dappere krijger, is het gelukt om de almachtige Koningin der heksen te doden en moordde daarbij ook een deel van haar volgers uit. Maar vlak voor haar dood vervloekte de Koningin Kaulder met haar eigen onsterfelijkheid, waardoor hij voor altijd gescheiden wordt van zijn geliefde vrouw en dochter in het hiernamaals. Vandaag de dag is Kaulder de enige overblijvende in zijn soort. Hij heeft de afgelopen eeuwen doorgebracht aan het jagen op heksen en altijd verlangd naar zijn verloren geliefden. Wat Kaulder echter niet weet, is dat de Koningin herrezen is uit de dood en wraak zoekt op haar moordenaar. Deze epische strijd gaat bepalen of het mensenras kan overleven..

The Last Witch Hunter draait vanaf 22 oktober in de bioscoop

Winnen?

the_last_witch_hunter_60082403_ps_1_s-lowWil jij kans maken op een van de twee DVD-pakketten? Bekijk dan de bovenstaande trailer en beantwoord de volgende vraag.

Hoe weet Kaulder een verstopte heks te spotten?

[easy_contact_forms fid=2]

Deze winactie duurt tot en met zondag 29 oktober. De winnaars krijgen bericht per mail, dus zorg dat je je mailadres juist invult!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *